Køl- og varmepumper
Vi leverer energirigtige luft til vand varmepumper og køleanlæg, og har ekspertise inden for installation.

Køl- og varmepumper

Energiteknik Lollands ekspertise inden for installationsområdet, herunder køl- og varmepumpe, giver en tryghed for vores kunder. Vi har blandt andet haft projekter, hvor vi har hjulpet private kunder med at få afdækket forsikringen samt projekter, hvor vi har opdaget projekteringsfejl. 

Vi udfører mange former for opgaver inden for køl- og varmepumpe. Inden for dette område installerer vi specielt varmepumper til det private. Her sikrer vi os med garanti, at vores kunder får den helt rette og personlige rådgivning samt det rette produkt. Dette gør vi gennem vores egne rådgivende ingeniører, der har ekspertisen. 

Energiteknik Lolland leverer også varmepumper med kaskadestyring til større bygninger, hvor der er behov for større varmeeffekt.

det vi gør bedst

Ekspertområder

Checkmark
Kontorbyggeri
På et kontor er indeklimaet helt afgørende for trivslen af ansatte. Vi har leveret op til 80 kW varmepumpe med kaskadestyring.
Checkmark
Etageejendomme
Vores ekspertise inden for installationsområdet, herunder køl- og varmepumpe, giver en tryghed for vores kunder. Vi hjælper med rådgivning af rette produkt samt installation.
Checkmark
Køle- fryserum
Dette kræver som navnet siger den helt rigtige størrelse køleanlæg. Men der er forskel fra produkt til produkt, og vi hjælper med at finde det produkt, som I netop har brug for.
Checkmark
Nybyggeri og renovering
Varmepumper er blevet et populært produkt. Energiteknik Lolland er med til at rådgive kunden med at levere den rette varmepumpe, med bufferbeholder og VVB.
Checkmark
Enfamiliehuse og rækkehuse
Inden for dette område, beskæftiger vi os meget i det private. Vi har hjulpet mange kunder med at udskifte gasfyr til varmepumper
Checkmark
Skole- og børneinstitutioner
Energiteknik Lolland leverer både luft til vand men også vand til vand varmepumper, hvis der er en større fodboldbane/grønt areal, der kan udnyttes til jordvarme.

Få et uforpligtende tilbud

Tak! Vi har modtaget din besked og vender snart tilbage.
Der sket en fejl. Prøv igen.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. Du kan til enhver tid ringe til os på tlf. +45 32 20 20 30 eller skrive på mail@energitekniklolland.dk

Alle fakturaer sendes til 542bilag1593320@e-conomic.dk