VVS
Som autoriseret VVS-firma, udfører vi alle typer opgaver inden for varme, - vand og afløbsanlæg med høj faglighed.

VVS

Hos Energiteknik Lolland udfører vi alle former for opgaver uanset størrelse. Vi agerer oftest som underentreprenører på VVS-området for større projekter, men har samtidig også private kunder, som hyppigt kontakter os. 

Vi varetager alle typer af VVS-opgaver inden for varme-, vand- og afløbsanlæg. Energiteknik Lolland har været med på opgaver, som skulle levere alt fra 3 til 100 kW varmeanlæg. 

Som medlem af TEKNIQ tilbyder vi tryghed til vores kunder og samarbejdspartnere, der giver garanti for, at vi er et autoriseret VVS-firma, der leverer arbejde af høj kvalitet.

det vi gør bedst

Ekspertområder

Checkmark
Nybyggeri og renovering
VVS-installationer i nybyg og renovation, skal være gennemtænkt og i top. Vi varetager alle typer af VVS-opgaver inden for varme-, vand- og afløbsanlæg.
Checkmark
Retail
I retail branchen er både kunder og medarbejderes velbefindende yderst vigtigt. Dette hjælper vi med gennem den rette rådgivning og de rette installationer.
Checkmark
Skole- og børneinstitutioner
Hos Energiteknik Lolland udfører vi alle former for opgaver uanset størrelse. I større institutioner er det især vigtigt med de rette og helt skræddersyede løsninger.
Checkmark
Boligbyggeri
Kvaliteten og installationen i din bolig, er altid det vigtigste for os.
Checkmark
Kontorbyggeri
Et godt kontormiljø er essentiel for god trivsel blandt kollager og medarbejdere. Vi har høj fokus på at have de rette installationer, der passer til netop jeres kontormiljø.
Checkmark
Produktionskøkkener
I et produktionskøkken er VVS-installationen helt afgørende og nødvendig. Der er brug for skræddersyet rådgivning samt installationer i topklasse. Det tilbyder vi!
Checkmark
Etageejendomme
I større byggerier, er ansvaret stort. Lige meget hvilken VVS-opgave vi foretager os, har vi altid fokus på høj kvalitet og gennemtjek.

Få et uforpligtende tilbud

Tak! Vi har modtaget din besked og vender snart tilbage.
Der sket en fejl. Prøv igen.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. Du kan til enhver tid ringe til os på tlf. +45 32 20 20 30 eller skrive på mail@energitekniklolland.dk

Alle fakturaer sendes til 542bilag1593320@e-conomic.dk