Ventilation
I dag har man stort fokus på komfort og indeklima. Vi kommer med den rette løsning inden for køle- og fryseanlæg, affugtere og ventilation.

Ventilation

Hos Energiteknik Lolland udfører vi alle former for opgaver uanset størrelse. Vi agerer oftest som underentreprenører på ventilationsområdet for større projekter og storentreprenører for erhvervskunder. 

Vi varetager alle typer af ventilationsopgaver inden for komfortanlæg og procesanlæg herunder alle typer anlæg med varme- og køleflader samt affugtere og befugtere. 

Energiteknik Lolland har været med på opgaver, hvor der er blevet leveret alt fra flere små boliganlæg til levering af store ventilationsanlæg på samlet set op til 40.000 m3/t.

det vi gør bedst

Ekspertområder

Checkmark
Etageejendomme
I større byggerier, er ansvaret stort. Vi leverer det rette aggregat med krydsveksler, som opfylder brandkravene
Checkmark
Boligbyggeri
Energiteknik Lolland har tæt samarbejde med diverse producenter af boliganlæg, hvorfor vi altid kan tilbyde den rette løsning.
Checkmark
Kontorbyggeri
Kontoransatte har brug for et godt og sundt indeklima. Oftest kræver dette levering af nye ventilationsanlæg, som opfylder arbejdstilsynets krav.
Checkmark
Produktionskøkkener
Alle køkkener kræver den rette udsugning. Derfor har vi fokus på høj kvalitet og genvinding af varme ved processug.
Checkmark
Skole- og børneinstitutioner
Et sundt miljø for børn og unge kræver et sundt og godt indeklima. Dette bliver blandt andet skabt gennem de helt rette anlæg og den helt rette styring.
Checkmark
Nybyggeri og renovering
I nybyg og renovation kræves der gode ventilationsløsninger. Dette hjælper vi med gennem faglig vejledning samt de rette anlæg
Checkmark
Retail
I retail branchen er kunder og medarbejderes komfort og velbefindende yderst vigtigt. Dette hjælper vi med gennem de rette ventilationsanlæg typisk med køl.

Få et uforpligtende tilbud

Tak! Vi har modtaget din besked og vender snart tilbage.
Der sket en fejl. Prøv igen.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. Du kan til enhver tid ringe til os på tlf. +45 32 20 20 30 eller skrive på mail@energitekniklolland.dk

Alle fakturaer sendes til 542bilag1593320@e-conomic.dk