Rådgivende Ingeniører
Du er sikret personlig og høj faglig rådgivning gennem vores egne ingeniører. Vi har ekspertise inden for alle kompetenceområder.

Rådgivende Ingeniører

Hos Energiteknik Lolland er vi ikke kun stolte af at huse egne rådgivende ingeniører inden for alle kompetenceområder, dvs. VVS og ventilation samt køl- og varmepumpe. Men vi er især også stolte af at kunne tilbyde dygtige ingeniører, der besidder høj og unik ekspertise inden for hvert fag, når det gælder installation. På denne måde sikrer vi os altid, at vores kunder får den absolut rigtige og nødvendige rådgivning. 

Hvis I mangler netop denne rådgivende ingeniør med ekspertise inden for nævnte områder, er I altid velkommen til at kontakte os.

det vi gør bedst

Ekspertområder

Checkmark
Dimensionering og projektering
Energiteknik Lolland har egne rådgivende ingeniører med over 10 års erfaring i projektering af VVS- og ventilationsanlæg. Med os er du altid i trygge hænder.
Checkmark
BIM
Building Information Modelling - Moderne byggeri kræver høj viden og faglighed inden for digital projektering. Derfor 3D projekterer vi også i Revit
Checkmark
Kollisionskontrol
For at undgå udfordringer i udførelsen af et byggeri, har vi investeret i software, som udfører en tværfaglig kollisionskontrol af 3D fagmodeller. På denne måde fanger vi problemerne allerede i projekteringsfasen.
Checkmark
Bygherrerådgivning
Kunden har altid mulighed for at få bygherrerådgivning hos Energiteknik Lolland inden for tekniske fag - VVS, ventilation, køl- og varmepumpe.

Få et uforpligtende tilbud

Tak! Vi har modtaget din besked og vender snart tilbage.
Der sket en fejl. Prøv igen.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. Du kan til enhver tid ringe til os på tlf. +45 32 20 20 30 eller skrive på mail@energitekniklolland.dk

Alle fakturaer sendes til 542bilag1593320@e-conomic.dk