Om os

Hvem vi er og hvad vores visioner og værdier er

OM OS

Energiteknik Lolland ApS blev stiftet i 2016 af indeklima- og køletekniker Jesper Frederiksen hvor hovedformålet dengang var at skabe de bedste og mest optimale løsninger inden for køle- fryseanlæg, affugtere og ventilation. Det er det heldigvis stadig - men siden hen har vi i den grad været i vækst og udviklet vores kompetencer og horisonter. I dag arbejder vi nemlig inden for endnu større områder som VVS, køl, varmepumper og en bred skare af installation. Vores firma er blevet et autoriseret VVS firma og medlem af TEKNIQ med fagudlærte håndværkere. Vores ansatte har alt mellem 10-40 års erfaring inden for installationsfaget.

Dette har også medført ansvar for større projekter som Holmegaard Værk, Næstved Fjernvarme administrationsbygning og Sosu skolen i Nykøbing Falster.

I 2021 blev bygningsingeniør Siavash Khodabandeh partner i virksomheden, hvilket har ført til en ny afdeling inden for rådgivende ingeniør arbejde. I dag har vi fire afdelinger og faggrupper hos Energiteknik Lolland:

Checkmark
VVS
Checkmark
Ventilation og køl
Checkmark
Køl og varmepumpe
Checkmark
Rådgivende ingeniørarbejde

Vision

Vores vision er at være en af de førende virksomheder inden for VVS- og ventilationsfirmaer. Vores værdier og DNA skal altid følge visionen, og derfor er vores hovedformål også at vores navn associerer og afspejler sig i energi-rigtige løsninger inden for byggeri og installation.I dag er det ingen hemmelighed, at emnet energi fylder meget i debatten, hverdagen og problemstillingen i samfundet – men for os gør det ingen forskel, for vi har altid arbejdet mod den helt rigtige og skræddersyede løsning til vores kunder.

Mange tror, at den bedste løsning og energikilde går gennem den helt rigtige varmepumpe.Men i virkeligheden er det i højere gradere grad selve ydelsen og håndværket, som er det vigtigste. For at opnå den mest optimale løsning for sin varmepumpe, skal den rette kombination af håndværkere og rådgivning være på plads. Hos Energiteknik Lolland skiller vi os derfor ud, og har stort fokus på dette. Vi sørger netop for at have den helt rigtige ingeniør in house.

Værdier

Loyalitet

Hos Energiteknik Lolland er det altafgørende, at vores kunder og samarbejdspartnere finder os loyale og altid har til formål at finde den bedste og rette løsning. At have følelsen af at være trygge og i sikre hænder, er en helt særlig egenskab som vi altid bestræber os efter at skulle udfylde. Derfor gør vi også meget ud af kontakten til vores kunder og samarbejdspartnere, og tilbyder altid en hjælp og rådgivning efterfølgende.  

Tillid

Vores værdier ligger ikke kun udadtil men også indadtil. Vi har stor tiltro og tillid til vores håndværkere, da de ikke kun bidrager med mange års erfaring og kvalitetsarbejde, men de samtidig også altid har vores kunder og samarbejdspartneres behov i fokus. De har stor forståelse for håndværket, men de har også forståelse for mennesket bag, og det mener vi, er essentielt for at skabe et godt stykke arbejde

Tilstedeværelse

Hos Energiteknik Lolland er kontakten og tilgængeligheden altid til at regne med. Vi står altid klar til at svare på spørgsmål, henvendelser og kommentarer for netop også at sikre, at intet går tabt, og at vores kunder og samarbejdspartnere ved, at de kan få fat på os med det samme. Det er netop tilstedeværelsen, der også er med til at skabe loyalitet og tryghed.

Checkmark

Autoriserede installatører

Vi er autoriserede inden for VVS, VE, kloak og køl.

Egen rådgivende ingeniører

Vi tilbyder personlig rådgivning og huser egen tegnestue.

Energirigtige løsninger

Vi hjælper med at finde den helt rette løsning for dig

40+ års erfaring

Med vores dygtige og erfarende håndværkere, har vi over 40 års ekspertise og erfaring inden for VVS, VE, køl og varmepumpe

Få et uforpligtende tilbud

Tak! Vi har modtaget din besked og vender snart tilbage.
Der sket en fejl. Prøv igen.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. Du kan til enhver tid ringe til os på tlf. +45 32 20 20 30 eller skrive på mail@energitekniklolland.dk

Alle fakturaer sendes til 542bilag1593320@e-conomic.dk