Ventilationsaggregater til Holmegaard Værk – fra glasværk til museum.
Næstved Kommune – Holmegaard

Ventilationsaggregater til Holmegaard Værk – fra glasværk til museum.

Holmegaard Glasværk går årtier tilbage, og har længe været det førende sted inden for glasværk. I dag er værket blevet til et museum, der blandt andet viser udstillinger fra ”livet som glasarbejder”, glassamlinger og for nyligt Picassos keramiske mesterværker.

Et stort projekt som dette, der skal forvandles til et museum er både komplekst men også spændende.

 

Udfordringen og ansvaret

Hovedformålet var at skabe komfort og tilpas fugtighed. Udfordringen var, at der ikke måtte være synlige vandrør i udstillingsområderne, og derfor var løsningen at opvarme rummene via ventilation og blæse den varme luft ind.

 

Energiteknik Lolland stod for at levere og montere fire ventilationsaggregater med tilhørende kanalsystem. Derudover blev et stort køleanlæg leveret, som bød på et stort ansvar for CTS systemet i installationsfaget.

 

Fokus på håndværk og projektering

Under hele projektet var der brug for dygtig og håndværksmæssig erfaring, men den væsentlige del lå også i projekteringen. Det var anlæggene, der skulle kunne styre fugtighedsniveauet i rummene, og derfor blev der installeret affugtere og befugtere. 

Se Andre Projekter

Hos Energiteknik Lolland går vi til alle opgaver med samme engagement og ordentlighed. Læs mere om de mange andre projekter vi har flyttet fra vision til virkelighed her.

Få et uforpligtende tilbud

Tak! Vi har modtaget din besked og vender snart tilbage.
Der sket en fejl. Prøv igen.

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud. Du kan til enhver tid ringe til os på tlf. +45 32 20 20 30 eller skrive på mail@energitekniklolland.dk

Alle fakturaer sendes til 542bilag1593320@e-conomic.dk